10 tips om een bewust cadeau te geven

0
281

Wanneer iemand jarig is, wordt diegene vaak overladen moet allerlei ongezonde dingen, denk aan taart, gebakjes, alcohol, etc. Het is daarom leuk en verfrissend om de jarige job een bewust cadeau te geven.

Een wellness bon

Wanneer mensen denken aan een gezond cadeau hoeft dit niet alleen maar met gezond eten of sporten te maken te hebben. Zo kan je ook gaan voor lekkere welnessbon. Een dagje wellness zorgt voor ontspanning en rust, wat ook belangrijk is voor de gezondheid. Misschien ook een lekkere massage erbij wat ervoor zorgt dat de stress verminderd wordt.

Een blender

Een blender is goede cadeau tip. Het is veelzijdig en een must in de keuken. Het zorgt ervoor je dat snel en makkelijk smoothies kan maken, soepjes kan klaar maken etc. Let op de grootte, het aantal watt en de verschillende programma’s die er op zitten.

Een airfryer

Sinds kort kan je op een gezonde manier frituren namelijk met de airfryer. Frituur is natuurlijk heel lekker, maar helaas heel ongezond. Met een airfyer kan je alsnog patat bakken op verantwoordelijke wijze. Doordat de frietjes niet in olie worden gebakken bevatten ze veel minder vet en calorieën. Iemand die bezig is met bewuste voeding zal dan ook heel blij zijn met een airfryer.

Sport benodigdheden

Iemand die bewust bezig is zal zeker ook bezig zijn met sporten. Koop daarom sportbenodigdheden als cadeau. Denk aan een yoga mat, een foamroller, een telefoonhoes om mee te dragen wanneer je gaat rennen, een koptelefoon, enkelgewichten of kleine gewichtjes om thuis te gebruiken

Gezonde receptenboeken

Wanneer je op je voeding let vind je het belangrijk om zo gevarieerd mogelijk te eten. Boeken met recepten kunnen je daarbij helpen. Mensen die opzoek naar lekkere en gezonde gerechten hebben daar dus altijd baat bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + elf =