3 interieurtips voor een studio

0
300

Als je een studio huurt, dan heb je relatief weinig ruimte. Toch kun je ook met weinig ruimte een ontzettend gezellige kamer maken. De inrichting is belangrijk als je je studio om wilt toveren in een gezellige ruimte waar je met plezier in kunt verblijven. Hieronder geven we drie goede tips, zodat jij je nog even in de studio kunt vermaken.

1.   Kies een praktisch bed

Als je een bed uitkiest, dan zul je waarschijnlijk vooral op het comfortgehalte letten. In het geval van een studio is het aan te raden om ook vooral voor een praktisch bed te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een bed met een opslagruimte eronder. Op die manier ben je veel minder ruimte kwijt. Door de ruimte praktisch in te richten, heb je niet het gevoel dat je studio overvol zit.

2.   Zorg voor een beetje sfeer

Om een beetje sfeer te creëren kun je bijvoorbeeld gebruik maken van foto’s en posters. Op die manier ziet de ruimte er een stuk gezelliger uit. Voorkom echter dat de ruimte te vol raakt, dan kan de studio er nog kleiner uit komen te zien. Een andere manier om de studio sfeervoller te maken, is door middel van verlichting. Met de juiste verlichting kan iedere kamer een stuk sfeervoller worden. Je kunt ook voor smart verlichting gaan, zodat je de kleuren van de lamp op afstand kunt aanpassen.

3.   Neem een aantal leuke meubels

Behalve een bed heb je uiteraard nog meer leuke meubels nodig. Het is aan te raden om eens te zoeken naar u-banken. Zo kun je vast en zeker een aantal meubels vinden die aansluiten op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld  ook voor een leuke salontafel en een mooie kast. Met een paar mooie en praktische meubels is de studio zo gevuld. Dat is het voordeel van een studio, je bent niet vele duizenden euro’s kwijt aan een mooi interieur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here