3 redenen om een Nima marketing studie te volgen

0
339

Als je graag in de marketing wilt gaan werken is een Nima opleiding een erg goede optie. Je wordt opgeleid met veel kennis over de markt. Je leert hoe je de goede doelgroep op een goede manier kan aanspreken. Je zult op veel plekken terecht kunnen met zo’n soort studie.

Brede opleiding

Met een Nima opleiding kan je nog veel kanten op. Je kunt je gaan focussen op sales, maar bijvoorbeeld ook op communicatie. Op die manier zul je binnen de Nima opleidingen nog een goede keuze kunnen maken. Kies altijd wat jou het leukste lijkt.

Het is ook zo dat je met verschillende achtergronden terecht kunt bij zo’n soort opleiding. Als je al een tijd in het marketingvak zit, maar nu graag hogerop wilt is een Nima opleiding en optie die je dat kan bieden. Je zult dan bijvoorbeeld in het bedrijf waar je al werkt een nieuwe functie kunnen krijgen. Een Nima opleiding kan ook een goede optie zijn als je nog maar net start.

Internationaal aan de slag

Als je een Nima opleiding afrond, zul je een internationale diploma-erkenning hebben. Dit komt omdat Nima het eerste Europese marketings instituut is. Ieder diploma dat je dus van een Nima opleiding haalt heeft een European Qualification Framework (EQF) niveau. Dit is erg gunstig als jij graag aan de slag wilt in het buitenland. Wanneer je gaat solliciteren en je hebt een Nima diploma op zak zal iedereen direct weten wat jouw niveau is.

Verschillende soorten Nima opleidingen

Als je gaat voor een Nima opleiding zijn daar nog een aantal verschillende soorten in. Zo heb je Nima A marketing, daar leer je inzicht te krijgen in alle aspecten van marketing. Bij Nima B Business Marketing zul je meer leren over het beleid van een marketing plan. En zo heb je nog een aantal andere opties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here