Alix the Label fashion trends van het moment

0
216

De winter is eindelijk voorbij en lente is dan ook van start gegaan. Niet alleen het weer is aan het veranderen maar ook de nieuwe looks voor de lente en de zomer zijn er. Bij Alix the Label kan je allerlei verschillende looks vinden. Alles om er deze komende periodes bij te horen. In deze blog gaan we het hebben over de looks van de lente en de zomer.

Lente looks

De lente mocht dan al begonnen zijn maar het is nooit te laat om de looks bij Alix the Label door te nemen. Van palmbomen tot retro allerlei motieven en prints maken dit jaar een comeback. Door de jaren heen blijven veel trends opnieuw terugkomen. De hoge broeken met wijde pijpen zijn dit jaar ook weer onderdeel van de collectie. Transparante jurkjes en laagjes kwamen ook veel voor tijdens de modeshows die de trends van het moment aankondigde. Laagjes zorgen er namelijk voor dat de kleding wijder lijkt door de rimpels die ontstaan in de kleding. Dit is een mooie manier om losse kleren te hebben.

Zomer looks

Stiekem kijken we ook al een beetje vooruit richting de zomer. Met deze warme winter achter ons is de verwachting dan ook dat het weer een heerlijke warme zomer wordt net als afgelopen jaar. Jurkjes, rokjes, bloesjes en broekjes met een leuke bloemenprint komt dan weer net als voorgaan de jaren terug. Producten zoals tassen maar ook schoenen komen dit jaar weer voor in de “nude” kleur. Of je nu houdt van een wat stoerdere look of een toch wat meer vrouwelijke style met de “nude” kleur is alles te combineren. Een mooie zonsondergang geeft toffe kleuren met zich mee, deze zomer zijn deze kleuren dan ook toegevoegd in de kleding. De mix van rood, oranje, paars geeft een goede combinatie en maakt een mooi geheel van een jurk of een shirt en een broekje samen. Comfort speelt ook en belangrijke rol, bij Alix the Label hebben ze een aantal verschillende producten die van zachte stof en goede kwaliteit gemaakt zijn. Je kan altijd een kijkje nemen op de website van Alix the Label om te zien welke accessoires jouw style kunnen afmaken voor de lente- en zomerperiode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − acht =