Benodigdheden die handig zijn om mee te nemen als je gaat kamperen

0
328

Eindelijk is het zo ver, de vakantie is aangebroken en je gaat op reis om heerlijk te kamperen. kamperen blijft een populair vakantiebezigheid voor vele Nederlands. Erop uit trekken om vervolgens midden tussen het groen jouw tent op te zetten. Toch zijn er vaak dingen waar je rekening mee moet houden, maar toch niet zo snel aan denkt.

Matje of luchtbed

Een matje of luchtbed is noodzakelijk om mee te nemen om toch in dat kleine tentje tot een goede nachtrust te komen. Ieder heeft zo zijn eigen voordelen! Een matje is dun en licht van gewicht zodat je het makkelijk kunt meenemen. Een luchtbed daarentegen is wat zwaarder, je hebt een pomp nodig maar slaapt toch net iets lekkerder dan een matje. Aan jouw de keuze welk aspect voor jou het belangrijkst is!

Kussen

Dit is typisch iets wat mensen vergeten mee te nemen. Terwijl zonder kussen slaap je een stuk slechter. Natuurlijk zou je op de bestemming nog een kussen kunnen aanschaffen. Maar slapen op je eigen kussen is net iets lekkerder!

Eten

Het is altijd handig om zelf alvast wat eten en drinken mee te nemen. Vaak in het buitenland is het moeilijk om aan typisch Hollandse lekkernijen te komen. Denk aan hagelslag en pindakaas. Ook is het praktisch om een koelbox van bijvoorbeeld koelbox4you mee te nemen om drinken en eten in op te slaan. Zo heb je tijdens de reis en het kamperen altijd koud drinken bij de hand!

Kookgerei

Gaspitje mee, eten gekocht en klaar om te gaan koken. Ooh Nee, de kookspullen vergeten. Dit is iedereen wel is overkomen en toch wel handig als je zelf een maaltijd wilt klaarmaken. Neem altijd een paar pannen, bestek en borden mee zodat je als je wakker wordt een heerlijk eitje kan bakken. Hiernaast is het slim om alvast na te denken over wat je nodig hebt om de spullen na gebruik ook te kunnen afwassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here