de-beste-bedrijfsuitjes

0
130

Een dagje uit met je team houdt de sfeer op de werkvloer prettig. Even elkaar op een ander manier leren kennen en lekker samen lachen zorgt voor ontspanning. Er zijn allerlei activiteiten die je met je team kunt ondernemen. Doe inspiratie op met de activiteiten hieronder. We hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

VR-beleving

Een bedrijfsuitje waar VR een rol speelt zijn erg populair. En dat is niet voor niets. Niks is te gek. Ontdek de meest wonderlijke werelden. Een fantasiewereld met zombies of bevrijd gijzelaars uit een gebouw. Doe je de VR-bril op dan bevind je je gelijk in een heel ander universum. Spring, duik en gebruik je reactievermogen zoals je dat in het echt ook zou doen. Een teamuitje met VR is een ervaring waar men het nog heel lang over zal hebben. 

Een bedrijfsuitje aan het strand

Wat is er lekkerder dan een dagje uitwaaien op het strand. Wat dacht je van strandactiviteiten op het strand van Scheveningen gecombineerd met een heerlijke lunch bij een hippe strandtent of een barbecue? Een bedrijfsuitje op het strand georganiseerd door Flitz Event zal het gehele team doen ontspannen na een periode van hard werken. 

Escape room

Een van de meest populaire bedrijfsuitjes is de escape room. Een escape room is een avontuur waarbij je puzzels moet oplossen samen met je team. Je krijgt hiervoor een uur de tijd. Er zijn verschillende verhalen. Bijvoorbeeld een moord die je moet oplossen, een gevangenis waaruit je moet ontsnappen als onschuldige gevangene of een kluis die je moet kraken. Een escape room zorgt voor een betere samenwerking tussen teamgenoten. Je leert je collega’s op een hele andere manier kennen en ziet hoe ze reageren onder stress. Een escape room is een erg leuke ervaring die niemand snel vergeet.