De beste keuzes voor relatiegeschenken

0
556

Verdient jouw trouwe klant echt een leuk cadeau? Relatiegeschenken zijn het ideale marketingmiddel om weg te geven. Je krijgt er niet alleen een sterkere band met je klant door, maar je hebt ook de mogelijkheid om een bepaalde waarde uit te stralen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een duurzaam cadeau? Of wil je de relatie met je klant naar een ander level tillen? Wij geven je een aantal leuke mogelijkheden voor relatiegeschenken.

Duurzame geschenken

Duurzaam is helemaal van nu. We zijn met z’n allen bezig om de wereld een stukje beter te maken, waarom dan geen duurzaam relatiegeschenk geven? Je geeft niet alleen aan dat je blij bent met de relatie met de klant, maar ook dat je begaan bent met het milieu. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de beroemde Dopper met jouw logo erop, maar ook een katoenen tas of een ecologische balpen kan erg leuk zijn. Je hebt erg veel mogelijkheden en een duurzaam relatiegeschenk hoeft helemaal niet veel geld te kosten.

Kies voor kunst

Wil je graag een origineel geschenk geven aan je relatie? Eentje die hij of zij voor altijd zal bewaren? Kies dan voor kunst. Zo kun je kiezen voor een van de mooie beschikbare sculpturen. Denk bijvoorbeeld aan een beeldje waarop een handdruk wordt gesymboliseerd of beeld de stam van de organisatie uit. Wil je gaan voor echt iets unieks? Kies er dan voor om zelf een object te laten maken. Niks is te gek, mooie kunst kan helemaal op maat voor je worden gemaakt. Wat dacht je van een kunstwerk van jou en je relatie samen?

Persoonlijke gift

Je kunt ervoor kiezen om elke relatie een pen of een usb-stick te geven, maar je klant vindt het natuurlijk het leukst om een persoonlijke gift te ontvangen. Gepersonaliseerde relatiegeschenken leiden namelijk tot een betere relatie. Kies voor een geschenk met een persoonlijke boodschap om jouw relatie nog net iets beter te maken. Een lekkere fles wijn doet het altijd goed. Kies dan wel eentje die de klant echt lekker vindt. Doe een beetje research en kom erachter wat hij of zij nu echt leuk vindt en je zit gegarandeerd goed met je geschenk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here