De kindertablet van het moment

0
410

Kinderen zitten door het corona virus nu veel thuis. Net als jij zelf, want ook jij moet thuisblijven en vanuit huis werken voor je baas. Als ze niet met hun vriendjes kunnen spelen kan dit voor vervelende situaties zorgen. Want jij kan niet en oppas zijn en werken tegelijk. Je wilt, nu ze niet naar school gaan, wel dat ze dingen blijven leren. Kurio-store heeft hiervoor een oplossing bedacht. Zij hebben een tablet ontwikkelt waar je zowel je spelletjes op kan doen als je huiswerk. In deze blog gaan we het dan ook hebben over hoe eenkurio-store tablet werkt, wat de kinderen eraan hebben en hoe dit voordeling is voor jou als ouder in deze tijden.

Wat is het doel van de Kurio tablet?

De kurio tablet is zo ontwikkelt dat eigenlijk elke kind ermee over de baan kan. Wanneer je hem voor het eerst aanzet kan jij hem als ouder volledig installeren. Het ouder account kunnen alleen jij, en je partner, in. In dit account kan je aangeven wat de mogelijkheden zijn voor je kind als hij of zij in hun eigen account zitten. Hiermee bedoelen we dat je tijdslimieten kan aanzetten voor verschillende apps. Als je kind graag YouTube filmpjes kijkt maar jij niet wilt dat zij de hele dag op deze app zitten kan je een limiet van een bepaalde aantal minuten of uren instellen zodat ze op een gegeven moment weg moeten van de app. Ook is er mogelijkheid om apps te installeren die verbonden zijn aan school. Zo kan het kind spelenderwijs leren en er ook daadwerkelijk plezier aan beleven. Kurio-store heeft ervoor gezorgd dat de tablet alle ongewenste websites zijn gefilterd en dat je kinderen hierbij geen schadelijk beelden kunnen kijken op hun tablets. Dit is een extra bonus waar veel ouders geen nee tegen zeggen in deze tijden. Wanneer ze zelf moeten werken en niet continu in de gaten kunnen houden wat hun kinderen doen op hun tablets.

Welke tablet zijn er?

Er zijn een aantal verschillende varianten die zijn ontwikkeld door Kurio-store door de tijd heen. Hieronder hebben we ze allemaal even op een rijtje gezet zodat jij precies weet welke geschikt voor jou en je kinderen.

Kurio Tab Lite

Het belangrijkste kenmerk van deze tablet is dat deze erg kindvriendelijk is. Dit is omdat, zoals eerder al genoemd, hij specifieke websites blokkeert waar informatie gedeeld wordt die niet geschikt zijn voor je kind. En de handige tijdslimieten die geïnstalleerd kan worden. Zelf kan de ouder ook aanpassen welke websites wel en niet bezocht kunnen worden. Op deze manier wordt de tablet volledig naar eigen voorkeur ingesteld. De tablet heeft ook een mogelijkheid om SD kaart erin te doen en het geheugen te vergroten naar wel 128GB.

Kurio Tab Connect

De Kurio Tab Connect zorgt ervoor dat er contact kan blijven met je kind. Je kan er namelijk, als je de kurio app installeert, berichtjes naar sturen. Zo leert je kind hoe het werkt om via een veilig apparaat berichtjes te sturen. De kurio tablet kan op deze manier ook op afstand bediend worden door jou. Soms knoeien kinderen en dat kan lastig zijn als ze een tablet hebben. Ook hier heeft Kurio-store aan gedacht want deze versie van de tablets is spatwaterproof. Als er dan per ongeluk een glas water overheen valt hoe je je geen zorgen te maken. Het geheugen dat direct met de tablet komt is 16GB, maar net als bij de andere tablets kan er een SD kaart tot 128GB toegevoegd worden om nog meer mogelijkheden te creëren voor de kinderen.

Kurio Tab XL

Van zichzelf heeft deze tablet al 16GB geheugen, net als bij de Lite versie kan deze vergroot worden naar 128GB er nog bij. Zo kan het kind optimaal spelletjes spelen en huiswerk maken op het apparaat. Het is een tablet die erg geschikt is voor gamen en film(pje)s bekijken. Verder heeft het apparaat een groot scherm en kan hij net als de andere tablet een tijdslimiet installeren voor bepaalde apps.

Je kunt zien dat Kurio-store een aantal verschillende opties heeft ontwikkeld met elk zijn eigen specifieke kenmerken zodat er voor iedereen iets tussen zit. De prijzen voor de tablets zijn als volgt verdeelt, waar de Lite versie het goedkoopste is met €99.99, hierna volgt de Connect tablet met €119.99 en als laatst de XL versie die €149.99 kost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here