De Leukste sporten en spellen in de zomer

0
373
De Leukste sporten en spellen in de zomer

Talloze sporten
In de zomer komt men meer buiten en wordt en graag gesport. De variatie tussen de sporten is erg groot. Ook bij de speeltoestellen en apparaten zijn er verschillen. Bij de trampoline is een Berg trampoline een betrouwbare trampoline om te gebruiken.

Sjoelen is een oer-Hollands spel wat vooral geliefd is onder de ouderen en jonge kinderen. De sjoelbakken zijn ook makkelijke te plaatsen waar geen speciale grond of bevestigingsmaterialen voor nodig zijn.

Voetbaltafel
Een voetbaltafel is tevens een sport waar veel liefhebbers gebruik van willen maken. Het vervoeren en plaatsen is wel wat lastiger. Een voetbaltafel is een aardig grootte tafel wat vaak zwaar is en er veel uitgestoken stangen aan vastzitten. Ook het plaatsen kan lastig zijn omdat de ondergrond voor de voetbaltafel zeer gelijk moet zijn. Als dit niet het geval is dan verplaatst het balletje steeds naar dezelfde richting.

Tafeltennis
Tafeltennis is een leuke sport waar meer beweging voor nodig is. Zeker als het met een groep wordt gespeeld, bij rond om de tafel hoort er dan zelfs gerend te worden. Aan het eind blijven dan 2 spelers over die de finale gaan spelen. Tafeltennis behoort tot een van de best gewaardeerde campingsporten.

Poolen
Voor de gevorderden en liefhebbers is poolen een sport waar graag aan wordt meegespeeld. Enkel is dit wel wat lastiger te vervoeren en te plaatsen. Poolen is dan ook een zeer leuke sport voor binnen gebruik, op een locatie waar een standaardpooltafel staat. Deze zijn namelijk niet gemaakt om steeds te verplaatsen.

Volleybal
Volleybal kan prima gedaan worden en kan worden gespeeld met een stuk meer spelers. Ook is er weinig materiaal nodig om het te kunnen spelen. Enkel een volleybal en een volleybal net zijn nodig om het te spelen. Wel is voor het volleyballen een wat grotere ruimte nodig. En wordt het vaak op een zachte ondergrond gespeeld zoals gras of zand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here