De sport van woensdag bij de NOS

0
297

Naast Champions League-voetbal, is er vandaag ook aandacht voor de start van de WK baanwielrennen in Berlijn en de strijd tussen plankzeilers Kiran Badloe en Dorian van Rijsselberghe.

Op de eerste dag van de WK baanwielrennen zien we onder anderen Roy van den Berg, Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Matthijs B├╝chli in actie op de teamsprint. Bij het vlaggenschip van wielerbond KNWU is er in elk geval geen gebrek aan zelfvertrouwen.

Ook de vrouwelijke teamsprinters strijden om de medailles in de Duitse hoofdstad. Kyra Lamberink en Steffie van der Peet vormen het Nederlandse duo. Op de scratch staat Kirsten Wild aan de start, die op de vorige WK achter de Britse Elinor Barker het zilver pakte.

De WK zijn live te volgen via een livestream vanaf 18.10 uur op NOS.nl en in de NOS-app. Beelden zijn ook te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur op NPO 1, het late Journaal op NPO 1 en daarop aansluitend Studio Sport Extra.

De strijd om het olympische ticket tussen plankzeilers Dorian van Rijsselberghe en Kiran Badloe gaat verder. Degene die op de WK in de RS:X-klasse het hoogst eindigt, mag deze zomer naar Tokio.

Beelden van de tweede dag zijn te zien in het Lunchjournaal van 13.00 uur, het Sportjournaal van 18.45 uur en in het late Journaal op NPO 1.

Champions League

De laatste twee achtste finales van de Champions League staan op het programma. Olympique Lyon ontvangt Juventus en Real Madrid krijgt Manchester City op bezoek.

Beide duels (aftrap 21.00 uur) zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Van Real Madrid-Manchester City zal een samenvatting te zien zijn in het late Journaal op NPO 1.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × drie =