De sport van zaterdag bij de NOS

0
214

Terwijl er met name onder de rivieren carnaval gevierd wordt, richt het marathonpeloton zich op de vijfde KPN Grand Prix van het seizoen.

Op het zee-ijs van het Zweedse Lulea staat vandaag de volgende Grand Prix op het programma. Het is de tweede marathon in Zweden, de eerste drie werden verreden op de Weissensee in Oostenrijk.

Om 09.00 uur starten de mannen aan een marathon van 50 kilometer. De vrouwen beginnen om 11.00 uur en rijden 40 kilometer. Een relatief korte marathon, omdat zondag de finale wordt verreden. De mannen zullen dan 150 kilometer moeten afleggen, de vrouwen 100.

Beelden van de race zullen op NOS.nl en de NOS-app verschijnen en om 17.00 uur is er een ruime samenvatting te zien in een extra uitzending op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Vier eredivisiewedstrijden

’s Avonds staan er vier eredivisiewedstrijden op het programma. De samenvattingen van de wedstrijden zijn te zien in de uitzendingen van 22.27 uur op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

In de uitzending daarna, om 23.36 uur, is een reportage te zien over Phillip Cocu. De oud-trainer van PSV is tegenwoordig actief als trainer van Derby County. Met Wayne Rooney als assistent én aanvoerder hoopt hij dit seizoen promotie naar de Premier League af te dwingen. Eerder op de dag is deze reportage al te bekijken op NOS.nl en de NOS-app.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

elf − drie =