De sport van zondag bij de NOS

0
448

Het belooft een drukke dag te worden bij de NOS met veel mooie livesport. Zo beginnen we al vroeg met de marathon van Rotterdam. Al vanaf 9.30 uur kunt u inschakelen op NPO 1, NOS.nl, de NOS-app en NPO Radio 1 om niets te missen van dit evenement.

We zijn vandaag ook live bij Vlaanderens Mooiste, de Ronde van Vlaanderen. De belangrijke wielerkoers is vanaf ongeveer 12.40 uur (mannen) live te volgen op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

De vrouwenkoers is te zien op NOS.nl en de NOS-app, met commentaar van Joris van den Berg. Vanaf 13.30 uur kunt u daarvoor inschakelen. Zowel de mannen- als de vrouwenkoers is ook live te volgen via NPO Radio 1.

Live MXGP

Nog zonder de geblesseerde Jeffrey Herlings gaat het MXGP-circus verder in het Italiaanse Trentino.

Vanaf 14.15 uur kunt u live inschakelen op NOS.nl en de NOS-app om de eerste manche te bekijken. De tweede manche start om 17.10 uur.

Hockey en voetbal

In de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur vatten we bovenstaande evenementen samen en hebben we beelden van de hockeywedstrijd tussen de mannen van Den Bosch en Klein Zwitserland.

Daarnaast zijn we bij de training van de Oranjevoetbalsters en blikken we met Ronald de Boer en Kiki Musampa vooruit op Ajax-Juventus.

Er wordt natuurlijk ook gevoetbald in de eredivisie vandaag. PSV moet winnen bij Vitesse om Ajax weer van de eerste plaats te verdrijven. Hetzelfde geldt voor Feyenoord, dat moet winnen bij VVV om in het spoor van AZ te blijven.

Alle eredivisiewedstrijden van vandaag zijn live te volgen via flitsen op NPO Radio 1, ons liveblog op NOS.nl en de NOS-app en Teletekst-pagina 818. Zoals altijd zijn de samenvattingen vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1.

De Waard in Studio Voetbal

Om 22.15 uur wordt het afgelopen voetbalweekeinde besproken in Studio Voetbal. Deze week zijn Pierre van Hooijdonk, Jevgeny Levtsjenko en Willem Vissers te gast bij Tom Egbers.

Ook Telstar-voorzitter Pieter de Waard, die volgende maand een gooi zal doen naar het voorzitterschap bij de KNVB, schuift aan.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × drie =