Emotionele Pochettino laat afscheidsboodschap achter in Spurs-kleedkamer

0
437

Mauricio Pochettino heeft met zijn staf op emotionele wijze afscheid genomen van de spelersgroep van Tottenham Hotspur. De ontslagen trainer kon het niet aan om de selectie persoonlijk vaarwel te zeggen en koos ervoor om een bericht in de Spurs-kleedkamer achter te laten.

“Ik wil jullie allemaal bedanken. We kunnen geen afscheid nemen… Jullie zitten voor altijd in ons hart”, schreef Pochettino op een flipover. Er werden foto’s van het moment gemaakt en die verschenen even later op social media.

Pochettino werd afgelopen dinsdag ontslagen bij Tottenham. De Champions League-finalist van afgelopen seizoen staat in de competitie op de veertiende plaats met 14 punten uit 12 duels: de slechtste seizoensstart sinds 2008/2009 (toen 12 punten na 14 duels).

Tottenham kreeg bovendien in oktober een pijnlijke 7-2 nederlaag te verwerken tegen Bayern München in de Champions League.

De 47-jarige Pochettino was sinds medio 2014 in dienst van Tottenham. De Argentijn werd bij de club uit Londen opgevolgd door José Mourinho.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here