Ernstig zieke Mihajlovic vertrekt bij Nederlands getint Bologna

0
402

Sinisa Mihajlovic zal zijn taken als trainer van Bologna noodgedwongen neerleggen. De 50-jarige trainer kampt met een ernstige ziekte.

Dat melden verschillende Italiaanse media. Corriere dello Sport-journalist Ivan Zazzaroni, een vriend van de trainer, bracht het nieuws zaterdagochtend naar buiten. Volgens de krant moet Mihajlovic een zware behandeling ondergaan en kan hij zijn werkzaamheden tijdelijk niet vervolgen.

Mihajlovic is deze week ook niet mee op trainingskamp met zijn ploeg. Naar verluidt belegt Bologna later vandaag een persconferentie. Onduidelijk is nog of de Serviër definitief vertrekt, of dat hij zijn werk tijdelijk neerlegt.

Uit de degradatiezone

In januari volgde de oud-prof de ontslagen Filippo Inzaghi op. Met Mihajlovic langs de lijn klom Bologna uit de degradatiezone en eindigde het als tiende in de competitie.

Bij het Nederlands getinte Bologna was Mitchell Dijks vorig jaar een vaste waarde. Deze zomer werden Stefano Denswil (Club Brugge) en Jordy Schouten (Excelsior) aangetrokken.

Mihajlovic is vooral bekend als speler van Rode Ster Belgrado en de nationale elftallen van Joegoslavië en Servië en Montenegro. Ook speelde hij jarenlang in de Serie A. Met Rode Ster won hij in 1991 de Europa Cup I.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here