Geen zin om te koken?

0
426

Even een dag geen zin om te koken, of heb je er gewoon echt geen tijd voor? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Het is fijn om te weten dat er in dat geval altijd een mogelijkheid is eten thuis te laten bezorgen. Dit kan namelijk via Butlon. Door simpelweg te zoeken op food near me, eten bij mij in de buurt, kun je via hun site of app te zien krijgen bij welke restaurants jij eten kunt bestellen.

Wat is Butlon?

Butlon is een nieuw online platform waarbij je eten kunt bestellen bij alle restaurants die hierbij zijn aangesloten. Waar Butlon zich in onderscheid is dat zij de online dienstverlening willen verbeteren en de ondernemer meer in beeld wil brengen. Dit zodat wij, de consumenten, een meer helder beeld krijgen over wie ons eten nou precies klaarmaakt en bezorgd.

Hoe werkt het?

Als er aan je gevraagd wordt: “wat eten we vandaag?” wil je natuurlijk wel een duidelijk antwoord kunnen geven. Het bestellen bij Butlon gaat erg makkelijk en kan via de app maar ook via de website. Zoek simpelweg je woonplaats op en je krijgt meteen een overzicht te zien van de beschikbare restaurants. Door daarop te klikken kun je al het eten zien, en het heel simpel bestellen! 

Staat jouw woonplaats er niet bij?

Zoals al eerder genoemd is, is Butlon een nieuw online platform en dus is hij continu in ontwikkeling. Het kan dus voorkomen dat jouw woonplaats er op dit moment nog niet tussen staat maar, wees gerust, er komen elke dag nieuwe restaurants bij. De kans is dus erg groot dat jouw woonplaats er binnenkort wel gewoon tussen staat, en ook jij bij je favoriete restaurant eten kunt bestellen waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

tien + achttien =