Hiddink en Van der Vaart in Studio Sport over herstart Spanje en Engeland

0
310

Na de Duitse Bundesliga is ook La Liga in Spanje weer op gang gekomen, terwijl de Italiaanse Serie A en de Engelse Premier League spoedig zullen volgen.

In Studio Sport (19.00 uur, NPO 1) laten oud-bondscoach Guus Hiddink en oud-international Rafael van der Vaart hun licht schijnen over de grote Europese voetbalcompetities die door de coronacrisis tot stilstand kwamen, maar de draad nu weer oppakken.

Bijzondere aandacht is er voor Liverpool, waar men voor het eerst sinds 1990 weer een landstitel mag gaan bejubelen. Dankzij de herstart van de Premier League, die lang onzeker was. Tom Egbers maakte een reportage in de stad aan de Mersey.

Ook het kampioenschap van Bayern München, de achtste op rij en dertigste in totaal, is ophanden. De Duitse Rekordmeister heeft dinsdag aan een zege bij Werder Bremen genoeg om de champagneflessen te mogen ontkurken.

En daar zal Joshua Zirkzee met zijn neus bovenop zitten. De 19-jarige Schiedammer stond zaterdagmiddag tegen Borussia Mönchengladbach in de basis bij Bayern om de honneurs van de geschorste topscorer Robert Lewandowksi waar te nemen.

De spits betaalde dat vertrouwen prompt uit met zijn vierde competitiedoelpunt van het seizoen. Ook met hem gesprek vanavond in Studio Sport.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here