Je bent tijdens het werk gewond geraakt, wat nu?

0
412

Je kunt naar een instelling voor spoedeisende hulp gaan waar iemand met letsel terechtkomt, of je kunt naar de bedrijfsarts gaan die gespecialiseerd is in arbeidsongevallen. Hoe meer diensten een bedrijfsarts biedt, hoe groter hun klantenkring is en hoe uitdagender het wordt. Hieronder vind je redenen waarom je voor werk gerelateerd letsel altijd naar een bedrijfsarts moet gaan.

Kortere wachttijden:
bij eerste hulp faciliteiten is iedereen welkom. Dit kunnen baby’s met griep zijn tot ouderen die gewrichtspijn krijgen. Bij deze faciliteiten kunnen wachttijden omhoogschieten. Bedrijfsartsen hebben kortere wachttijden omdat ze niet openstaan ​​voor de hele bevolking en zich strikt richten op letsel op de werkplek.

Service:
aangezien de artsen in bedrijfsgeneeskundige faciliteiten alleen werk gerelateerde verwondingen behandelen, hoeven ze niet zoveel tijd te besteden aan onderzoek en proberen een diagnose te achterhalen. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve dienstverlening aan de patiënten.

Verzorger:
Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je vertrekt, verwelkomd de bedrijfsarts je met een warme glimlach en open armen. Verwondingen kunnen frustrerend zijn, maar de professionele medewerkers zijn opgeleid om elke patiënt met het respect te behandelen dat ze verdienen en om tijdens het proces met hen te sympathiseren. De medische professionals zijn ook opgeleid om met medewerkers te werken en zijn gespecialiseerd in beroepsbehandelingen. Het opbouwen van een relatie en het verlenen van goede service kan zorgen voor een beter en sneller herstel van de patiënt.

Follow-ups: de bedrijfsarts stuurt vaak digitale updates en aanbevelingen in realtime via een online rapportagesysteem. In de evoluerende technologiewereld is dit een geweldige manier om een ​​patiënt overal te volgen. Daarnaast wordt er ook persoonlijk contact opgenomen met werkgevers om te zien hoe de werknemer herstelt en zich aanpast na het bezoek.

Hersteltijd:
Niemand wil voor langere tijd zonder werk zitten na een werk gerelateerde blessure, omdat dit het nog moeilijker kan maken om terug te keren naar de normale functionaliteit. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg begrijpen het belang van een snelle terugkeer naar het werk. Ze besteden genoeg tijd om de ziekte goed te diagnosticeren, maar zijn snel genoeg om de patiënt tijdig terug te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here