Kikker in je bil: Scholen halen grappen uit

0
141

Plak je huiswerk voor je raam, laat je haar digitaal controleren op luizen en draag een wit shirt tijdens het videobellen. Het is vandaag weer 1 april en dat betekent dat veel mensen elkaar voor de gek houden.

Zo kregen verschillende leerlingen te horen dat ze hun huiswerk aan de voorkant van het huis moesten plakken. Daarna zouden de juffen en meesters een rondje doen langs alle huizen om het werk te controleren. Niet dus.

Digitale luizencontrole

Ook online hielden scholen hun leerlingen voor de gek. Ze meldden via de mail aan ouders en kinderen dat er een digitale luizenscanner was gekocht. Zo konden kinderen zelf met hun laptop of tablet een luizencontrole doen. En daar zat een hele instructie bij:

Sommige thuiszitters werden ook verrast met een brief van het ‘Ministerie van Schone Zaken.’ Het Ministerie zou gaan controleren of in huizen alle slaapkamers wel goed waren opgeruimd.

Ook snoepwinkel Jamin bedacht een grap. Ze zeiden dat ze alle chocolade paashazen die niet verkocht worden rood gaan schilderen om ze later dit jaar te verkopen als ‘sinterhazen’.

Bron: NOS Jeugdjournaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 1 =