Maak schrijven een hobby met een goede pen

0
307

We weten het allemaal, schrijven voelt veel fijner als de pen als water over het papier een glijdt. Een fijne (vul)pen kan ervoor zorgen dat je net die 5 minuutjes extra bezig bent met huiswerk of dat je compliment na compliment krijgt voor je nette notities en memo’s. Kies daarom voor een pen van goede kwaliteit, het liefst een vulpen. Hier kun je namelijk in investeren omdat je de inkt gewoon kunt bijvullen. Stop nu dus met het gebruiken van goedkope wegwerp pennen en spaar zowel het milieu als je pols. 

Parker pennen: het beste van het beste

De pennen van parken zijn van extreem hoge kwaliteit. Ze zijn er in vele soorten en maten dus er is voor ieder wat wils. Er zijn veel verschillende modellen. Met een variatie aan brede en smalle handgrepen zorgen ze ervoor dat iedereen een fijne pen kan vinden die heerlijk in de hand ligt. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende metaal en accentkleuren. De metaalkleuren gaan van zilver tot goud en rosé goud. De accenten bestaan onder andere uit prachtig glad gelakt hout. Mocht dit niet jouw smaak zijn dat zijn er bijvoorbeeld ook fel rood gekleurde pennen. Zo val je pas echt op! Koop daarom jouw Parker pen bij Pwakkerman.

Monte Blanc pennen: bergen aan voordelen

Monte Blanc pennen zijn uitzonderlijk veelzijdig. Naast de standaard zwarte vulling hebben ze ook een scala aan andere kleuren zoals Toffee Bruin, Royal Blue en Irish Green. Daarom zijn deze pennen ook zeer geschikt voor inkttekeningen en blauw printen voor de architectuur. Mont Blanc is van alle markten thuis: ze hebben zelfs hervulbare markers. Begin daarom nu jouw verzameling aan geweldig schrijfwaar met een Mont Blanc vulpen.

Lamy vulpennen: elegant en simpel

Elegant en simpel zijn twee zeer geschikte woorden om de pennen van Lamy te beschrijven. De pennen zijn egaal in kleur en in inktstroming. Ben jij dus op zoek naar een simpele pen die zorgt veel een rustige en egale uitstraling? Voor een mooie Lamy vulpen van Pwakkerman hoef je niet ver te zoeken. Daar verkopen ze namelijk een grote variatie aan Lamy pennen en alle benodigdheden die je er maar bij kunt bedenken. 

Waterman pennen: als water over papier 

Waterman is al vele jaren een koplopen in de ontwikkeling van bal- en vulpennen. Zij zijn bijvoorbeeld de eersten die de ‘clipdop’ introduceerde in de vroege 20e eeuw. Dit zorgde voor een revolutie in het design van pennen: bijna alle pennen die op dit moment in omloop zijn hebben zo’n clip. Ze zijn momenteel nog steeds een van de meest gewaardeerde pennen. Je koopt een Waterman pen voor het leven. Zo stevig zijn ze! Bestel dan jouw Waterman pen bij www.pwakkerman.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here