Manchester City haalt uit tegen het West Ham van debutant Haller

0
347

Op papier leek Manchester City voor een lastige opdracht te staan bij de start van de Premier League, maar de uitwedstrijd tegen West Ham United werd probleemloos tot een goed einde gebracht door de regerend kampioen (0-5).

Bij West Ham United waren de ogen gericht op Sébastien Haller, met een transfersom van vijftig miljoen de grootste aankoop van de flink versterkte thuisclub. Maar de Fransman kwam er niet aan te pas bij zijn Premier League-debuut.

Manager Manuel Pellegrini kon met West Ham zijn oude club in de eerste helft nog wel redelijk bijbenen, al scoorde Gabriel Jesus desondanks met een handige voetbeweging. Na rust was het al snel gelopen koers, met een hattrick voor Raheem Sterling en een in de herkansing benutte penalty van invaller Sergio Aguëro.

VAR

Sinds dit seizoen doet de VAR zijn intrede in Engeland. Waar de videoscheidsrechter tijdens de ouverture van Liverpool tegen Norwich City (4-1) weinig te doen had, drukte hij zaterdag wel zijn stempel door een tweede goal van Jesus af te keuren en de gemiste strafschop van Aguëro (te vroeg inlopen) over te laten nemen.

Bij Manchester City maakte oud-PSV’er Angeliño geen deel uit van de wedstrijdselectie. Bayern-target Leroy Sané ontbreekt de komende maanden door een zware knieblessure.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

twaalf + zestien =