Martens en Van der Gragt terug in Oranje-selectie voor oefentoernooi

0
356

Lieke Martens en Stefanie van der Gragt keren terug in de selectie van bondscoach Sarina Wiegman. Beide speelsters van Barcelona kampten de afgelopen maanden met blessures en moesten daarom verstek laten gaan in de EK-kwalificatiereeks.

Inmiddels zijn beiden weer fit genoeg om deel te nemen aan het Tournoi de France, een vriendschappelijk toernooi in Calais en Valenciennes van 4 tot en met 10 maart.

Martens werd lange tijd gehinderd door een teenblessure, die haar tijdens het WK in Frankrijk afgelopen zomer al parten speelde. Dat ze weer helemaal terug is, bewees Martens met een hoofdrol bij haar club Barcelona in de Spaanse Supercup.

In de halve finales tegen Atlético Madrid maakte ze haar eerste doelpunt sinds haar rentree.

Bekijk hieronder een samenvatting van de halve finales van de Spaanse Super Cup tegen Atlético Madrid (3-2) en de finale tegen Real Sociedad (10-1).

Verdedigster Van der Gragt werd eind september geopereerd aan de meniscus in de rechterknie en maakte in december haar rentree.

Prestigieus toernooi

Behalve regerend Europees kampioen en vicewereldkampioen Nederland nemen gastland Frankrijk, Brazilië en Canada deel aan het Tournoi de France, dat gehouden wordt ter ere van vijftig jaar vrouwenvoetbal.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here