Na Beugelsdijk verliest ADO met Immers nog een bepalend gezicht

0
313

Lex Immers vertrekt per direct bij ADO Den Haag. Het tot 2022 doorlopende contract van het 34-jarige clubicoon is met wederzijds goedvinden ontbonden. Een specifieke reden voor het vertrek wordt niet gegeven.

“We gaan op een gezonde en goede manier uit elkaar”, stelt ADO in een persbericht over de middenvelder. “Ondanks de beĆ«indiging van de samenwerking vertrekt Immers door de voordeur.”

Ook geen Beugelsdijk meer

Eerder deze zomer verloor ADO al een ander clubicoon: Tom Beugelsdijk – net als Immers een ras-Hagenaar – verkaste naar Sparta Rotterdam. Zijn salaris drukte te zwaar op de begroting, wellicht is dat met Immers ook het geval.

Immers debuteerde in 2007 in de hoofdmacht ADO, de club waar hij als kind ook supporter van was. In totaal kwam hij – met tussenpozen – acht seizoen uit voor ADO. In 258 duels scoorde hij 49 keer.

Raar gevoel bij Immers

Immers laat in een reactie weten dat ADO veel voor hem heeft betekend: “Natuurlijk voelt het raar om de club te verlaten. Hoewel ik me ga richten op iets nieuws, zal ik alle mooie herinneringen blijven koesteren. Mijn liefde voor de club zal nooit verdwijnen.”

Hij gaat verder: “Ik ben tevreden over de wijze waarop het met de clubleiding is afgehandeld en wil de fans enorm bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.”

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here