Nieuwste van Apple

0
260

De nieuwste versie van de Apple – iPhone 13 lijkt misschien geen enorme upgrade van de iPhone 12-serie van vorig jaar, maar je zult een aantal fantastische nieuwe functies vinden die zijn verpakt in de nieuwste modellen. De vier nieuwe iPhone 13-modellen zijn iets anders, waardoor het een uitdaging is om te kiezen welke je wilt kopen. We zijn hier om u te helpen de zaken op een rijtje te zetten en u een betere keuze te laten maken bij het selecteren van de perfecte iPhone 13. 

De iPhone 13 lijkt wellicht een kleine incrementele upgrade van de vorige generatie. Maar het is nog steeds klaar om zijn superverkoopcyclus opnieuw voort te zetten, wat meer waarde biedt voor klanten met oudere modellen. Kijk ook naar de iPhone 13 telefoonhoesjes

Ontwerp en grootte

Nogmaals, Apple heeft een maat voor iedereen. Van kleine iPhone 13 mini tot supergrote iPhone 13 Pro Max. Als je van compacte telefoons houdt, is de iPhone 13 mini de beste optie voor jou, met een afmeting van 5,18 bij 2,53 bij 0,30 inch (HWD) en een gewicht van 4,97 gram.

Dan komen de iPhone 13 en iPhone 13 Pro, beide met dezelfde afmetingen van 5,78 bij 2,82 bij 0,30 inch. De iPhone 13 is met een gewicht van 6,14 gram de lichtere van de twee en heeft een aluminium chassis. Ter vergelijking: de iPhone 13 Pro weegt 7,19 gram met zijn roestvrijstalen rails.

Terwijl de topklasse iPhone 13 Pro Max de grootste en meest omvangrijke van allemaal is. Daarom heb je ook een iPhone 13 Pro Max hoesje nodig.

Het hangt af van je voorkeur voor het formaat, maar over het algemeen denken we dat iPhone 13 de beste optie is voor de meeste mensen.

Nieuwe ontwerp

Wat het nieuwe ontwerp betreft, lijken iPhone 13 en iPhone 13 Pro op elkaar, met een scherm van rand tot rand, platte randen en iets kleinere inkepingen aan de bovenkant. Eén ontwerpkenmerk dat iPhone 13 onderscheidt, is gemaakt van wat Apple ‘aerospace-grade aluminium’ noemt met een afwerking van geborsteld aluminium.

Hoewel de iPhone 13 Pro is gemaakt van “roestvrij staal van chirurgische kwaliteit”, met een glanzende roestvrijstalen afwerking, is het materiële verschil de reden dat iPhone 13 Pro iets zwaarder is.

De iPhone 13 en iPhone 13 Pro hebben een IP68-classificatie voor spatwater-, water- en stofbestendigheid. Dat betekent dat de nieuwe iPhone tot 30 minuten bestand is tegen onderdompeling tot een maximale diepte van 6 meter.

Nieuwe weergave

Alle vier de nieuwe iPhone 13-modellen hebben helderdere schermen, kleinere inkepingen en een paar extra voordelen als je voor een van de Pro-modellen gaat.

De iPhone 13 wordt geleverd met Apple’s nieuwe Super Retina XDR OLED-schermen. iPhone 13 wordt geleverd met een typische buitenhelderheid van 800 nits en piekt op 1200 in HDR-modus. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here