Ontwikkelingen in de telecombranche de afgelopen 10 jaar

0
326

 De ontwikkeling van de telecombranche is de laatste jaren razendsnel gegaan. Daarnaast is de ontwikkeling van smartphones ook ontzettend snel gegaan. Dit heeft veelal te maken met de ontwikkelingen op technisch gebied. De snelle ontwikkeling op technisch gebied heeft meerdere oorzaken. De belangrijkste reden is de concurrentiestrijd. Ieder groot bedrijf wilt namelijk het grootste marktaandeel bemachtigen en vasthouden. Daarnaast gaat de ontwikkeling van de elektronica chips ook erg hard. Door een combinatie van deze twee, hebben de mobiele telefoons van tegenwoordig evenveel capaciteit als de computers van vroeger.

Revolutie van de telecombranche

Er is op dit moment niet alleen een verschil in de verschillende telefoons, de gehele telecombranche is veranderd. 10 jaar geleden werd namelijk voor het eerst een VoIp-Project uitgerold. Dit project had een gemixt succes. Sindsdien is de VoIP uitgegroeid tot een dominante speler in de tech sector. Daarnaast is drie jaar geleden de integratie van mobiele netwerken toegevoegd. Inmiddels zijn we begonnen aan de volgende revolotuestap. Dit is de applicatie waardoor bellen vanuit een website browser mogelijk wordt. Echter is het op dit moment nog niet zover, nu kun je nog gewoon bellen via een telecomprovider.

Welke telecomprovider past bij mij?

Op dit moment zijn er veel verschillende telecomproviders. Een telecom provider biedt verschillende pakketten aan. Een van deze pakketten is een abonnement. Bovendien zijn er ook nog pakketten waarbij de afbetaling van het toestel, samengevoegd is met de betaling de service. Naast abonnementen, is het ook mogelijk om prepaid simkaart aan te schaffen. Dit kun je doen op prepaidsimkaart.net. Hier vind je niet alleen simkaarten met bel- en sms tegoed, hier is het ook mogelijk om simkaarten aan te schaffen met datategoed. Het voordeel hiervan is dat je nooit over je tegoed heen kunt gaan. Wanneer je je maximale tegoed hebt bereikt, is dit tegoed daadwerkelijk op. Zo voorkom je extra kosten aan het eind van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here