Op zoek naar goede scriptiebegeleiding?

0
515

Heb jij als student de behoefte aan meer begeleiding bij het schrijven van je scriptie? Omdat je het lastig vindt of omdat je vanuit jouw instelling te weinig of zelfs helemaal geen scriptiebegeleiding krijgt? Studielab kan je daarbij helpen! De scriptiebegeleiders bij Studielab kunnen jou helpen wanneer je het zelf lastig vindt. Daarnaast zijn de meeste begeleiders ook bekend met het begeleiden van studenten met adhd, autisme, faalangst, perfectionisme, een beperking of een ziekte.

Wat zijn de voordelen?

Je kunt ervan uitgaan dat er alleen ervaren begeleiders werken bij Studielab. Zo zijn ze bijvoorbeeld werkzaam als docent of onderzoeker op universiteiten, zijn ze gepromoveerd of hebben ze jarenlange ervaring. Ook is de scriptiebegeleiding erg flexibel. Je kan ervoor kiezen face-to-face af te spreken maar ook online is dit mogelijk. Ideaal voor de studenten die een studie volgens naast hun baan of gezin, want afspraken zijn veel makkelijker in te plannen. Eventueel zelfs buiten kantoortijden. Daarnaast profiteer je van lage tarieven en geen verplichte afnames of verborgen kosten. 

Voor wie is deze begeleiding?

Studielab biedt scriptiebegeleiding aan in heel Nederland en BelgiĆ«, voor iedere student. Daarnaast kun je ook geholpen worden wanneer je een student bent in het buitenland. Ze helpen studenten die een studie volgen aan de universiteit of een hogeschool en het maakt hierbij niet uit welke studie je volgt. Of dit nou Media en Entertainment is, Economie, Psychologie of Geneeskunde, voor elke opleiding is er hulp mogelijk. En of je nou hulp nodig hebt omdat je het lastig vindt een scriptie te schrijven, omdat je geen begeleiding krijgt of omdat je sneller wilt afstuderen, het kan allemaal. 

Hoe werkt het?

Op de website kun je een aanvraag doen waarna je een gratis kennismakingsgesprek krijgt. Tijdens dit gesprek kun je vertellen waar je tegenaan loopt en waar je graag hulp bij zou willen. Vervolgens wordt er verteld hoe jij geholpen kan worden en hoe deze begeleiding eruit komt te zien. Na dit gesprek wordt er een geschikte scriptiebegeleider voor je gezocht die vervolgens contact met je opneemt voor een eerste afspraak. Tijdens de begeleiding wordt er aan jou uitgelegd hoe je het beste een scriptie kunt schrijven. Aan de hand van tips, feedback en voorbeelden wordt dit allemaal duidelijk uitgelegd. Je kan hulp aanvragen voordat je begint met je scriptie maar ook als je er al middenin zit en zelfs wanneer je scriptie is afgekeurd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here