PSV heeft met Rodríguez (AC Milan) gewenste linksback binnen

0
362

PSV heeft de gewenste linksback binnen. Zwitsers international Ricardo Rodríguez, die eerder onhaalbaar leek, wordt voor een half jaar gehuurd van AC Milan. PSV heeft ook een optie tot koop bedongen om Rodríguez na dit seizoen definitief vast te kunnen leggen. De transfer is in een afrondende fase, meldt PSV.

PSV had behoefte aan een linksback, omdat de spelers die daar dit seizoen tot nu toe speelden niet voldeden. Michal Sadílek, Olivier Boscagli en de inmiddels alweer vertrokken Toni Lato wisten geen indruk te maken op die positie.

De 27-jarige Rodríguez, die bij Milan op het tweede plan is geraakt, stond ook in de belangstelling van Fenerbahçe en Napoli. De Zwitser speelde in het verleden ook bij VfL Wolfsburg en FC Zürich. Rodríguez kwam tot nu toe 71 keer in actie voor de Zwitserse nationale ploeg.

Jeffrey Bruma naar FSV Mainz

Voormalig PSV’er Jeffrey Bruma heeft ook een nieuwe club. Hij wordt door Wolfsburg voor een half jaar verhuurd aan FSV Mainz. Daar treft hij met Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius twee landgenoten.

Bruma stond, mede door blessures van collega-verdedigers, regelmatig in de basis bij Wolfsburg in de eerste seizoenshelft. Maar zijn perspectief op speeltijd is geslonken door de komst van Marin Pongracic in de winterstop. Vorig seizoen werd Bruma ook al verhuurd, destijds aan Schalke 04.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here