Robben ‘keert terug’ bij Bayern München en sluit aan bij onlinetrainingen

0
282

Arjen Robben is weer even terug bij de selectie van Bayern München. De oud-international zette afgelopen zomer een punt achter zijn voetbalcarrière, maar sluit deze week aan bij de onlinetrainingen van de club waar hij van 2009 tot 2019 actief was.

De 36-jarige Robben heeft volgens de Duitse krant BILD veel zin om weer mee te trainen met zijn oude club. De selectie van Bayern München had maandag een vrije dag, maar vanaf dinsdag staan er weer trainingen op het programma. Robben zal elke dag om 11.00 uur aansluiten via een videoverbinding vanuit huis.

Ook Schweinsteiger doet mee

Daarmee is hij al de tweede oud-speler van Bayern München die meedoet met de onlinetrainingen. Vorige week verraste Bastian Schweinsteiger de spelers van Bayern door deel te nemen aan de groepstraining.

De koploper van de Bundesliga startte op 23 maart met deze alternatieve manier van trainen onder leiding van trainer Hansi Flick en het bevalt goed. “Ik word erg blij van de positieve sfeer in de groep, ook al staan we nu alleen virtueel met elkaar in verbinding”, zei fitnesstrainer Holger Broich over de onlinetrainingen.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − achttien =