Robben stelt fans gerust: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

0
346

De manier waarop Arjen Robben zondag het veld verliet, nadat hij de strijd geblesseerd had moeten staken, deed fans het ergste vrezen. Maar de aanvaller gaat gewoon door, verzekert hij een dag later in gesprek met de Volkskrant.

“Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor”, aldus Robben, die tijdens FC Groningen-PSV (1-3) binnen een halfuur uitviel met een lieskwetsuur, zijn aanvoerdersband en shirt van zich af smeet en linea recta naar de kleedkamers liep.

Robben: “Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af.”

De 96-voudig international keerde deze zomer verrassenderwijs terug op de voetbalvelden, nadat hij zich een jaar lang op andere dingen had gericht. De aankondiging van Robbens rentree leidde tot een golf van blijde anticipatie – en niet alleen onder fans van FC Groningen, die massaal een seizoenskaart aanschaften.

Zondag begon hij in de basis tegen PSV, de club waarvoor hij FC Groningen ooit verliet, voordat hij furore maakte bij Chelsea, Real Madrid en Bayern München. Maar lang duurde Robbens optreden dus niet.

In Studio Voetbal ging het gisteravond ook uitgebreid over Robben:

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here