Stam ligt wakker van wisselvallig Feyenoord: ‘Je blijft met vraagtekens zitten’

0
384

De interlandperiode is weer voorbij, maar Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft in die tijd niet zo best geslapen. “Ik heb niet zo heel veel geslapen, nee. Je blijft met vraagtekens zitten. Wat moeten we beter doen?”

Stam refereert aan de laatste eredivisiewedstrijd bij Fortuna Sittard die met 4-2 verloren ging, een paar dagen na de sensationele 2-0 overwinning op FC Porto in de Europa League. “We weten dat we naar een constant niveau moeten toewerken en dat het resultaat soms niet is wat we willen.”

Ook Leroy Fer werd gevraagd naar de wisselvalligheid van Feyenoord:

Feyenoord, momenteel negende in de eredivisie, speelt zondag thuis tegen Heracles Almelo, vier dagen later in de Europa League bij het Zwitserse Young Boys en het weekend daarop de Klassieker in Amsterdam tegen Ajax.

Stelt Stam Senesi op?

Een oplossing voor de problemen zou het opstellen van miljoenenaankoop Marcos Senesi kunnen zijn. De Argentijn heeft aanpassingsproblemen en kijkt vooralsnog toe vanaf de zijlijn.

Stam: “We zijn altijd bezig met de ideale samenstelling van het elftal. Iedereen roept om Marcos, maar ik luister niet naar iedereen. Hij maakt stappen.”

“Of dat genoeg is, gaan we morgen bekijken. Snapt hij wat we van hem vragen? Als dat niet zo is, wachten we nog even.”

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

vier + 6 =