Stevige kritiek op De Jong en Koeman: ‘Kan niet slechter’

0
259

Ronald Koeman en FC Barcelona zijn na de Champions League-ontmoeting met Juventus in nog zwaarder weer beland. Daags na de 0-3 afstraffing is er stevige kritiek op de ploeg die in de Spaanse competitie met een negende plaats en pas vier overwinningen in tien wedstrijden ook al dik beneden z’n stand presteert.

Met name in het dagblad Sport krijgt Koeman er flink van langs. “Zijn systeem werkt niet. De Nederlander heeft tijd nodig, dat is waar, maar het is ook zo dat de ideeën van Koeman tot nu toe niet succesvol zijn.”

In AS zijn de pijlen eveneens op de trainer gericht. “Koeman vindt de oplossingen niet, er is geen leiderschap in het team en niemand probeert Messi op een andere manier te laten spelen. Barça is een bodemloze put.”

‘Nog een teleurstelling’ is de veelzeggende kop in Mundo Deportivo nu het in de competitie dolende Barcelona zichzelf ook in Europa een slechte dienst heeft bewezen met het verspelen van de groepswinst.

Die krant richt zijn pijlen onder meer op Frenkie de Jong. “Een middenvelder kan niet slechter spelen. De Jong was tactisch helemaal de weg kwijt.”

Ook Marca zoomde in op het povere optreden van De Jong. “Hij wilde wel, maar hij kon het niet. De Jong was zelden zichtbaar en werd op het middenveld compleet overlopen.”

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here