Superdure film over superhelden in première

0
377

Vandaag gaat misschien wel de grootste film van het jaar in première: Avengers: Endgame in première. In de film komen heel veel superhelden samen. Ze proberen nog één keer de wereld te redden.

De Avengers zijn superhelden uit de films van Marvel. Meestal gaan die films over één superheld, zoals Spider-Man, Captain America of Black Panther, maar in de Avengers-films komen ze allemaal samen.

Laatste film

Dit is de vierde film in de Avengers-reeks. Deze film heet Endgame en daarom denken mensen dat het de laatste film wordt. Sommige fans zijn zelfs bang dat hun favoriete superhelden misschien doodgaan.

Records

De film was heel duur om te maken. Filmkenners denken dat het wel 400 miljoen euro heeft gekost. Dat komt doordat er heel veel beroemde acteurs in de film meespelen. Ook zijn er veel dure special effects gebruikt.

Maar de makers verwachten dat de film ook veel gaat opleveren. De vorige film leverde bijna 2 miljard euro op en de kans bestaat dat deze nog populairder wordt. De trailer werd al honderden miljoenen keren bekeken:

Vanavond hoor je in de uitzending en in de app wat filmkenner Noa Johannes en kinderen van de film vinden.

Bron: NOS Jeugdjournaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

zes + zes =