TikTokker Charli D’Amelio in één klap een miljoen volgers kwijt

0
334

De bekende TikTokker Charli D’Amelio is in één keer een miljoen volgers verloren. En dat heeft te maken met een video die ze een paar dagen geleden op YouTube zette.

In de video zitten Charli en haar zus Dixie samen met hun ouders aan tafel. Ze hebben een bekende YouTuber uitgenodigd om te komen eten. Maar de zusjes hebben duidelijk geen zin in de maaltijd die een privé-kok heeft gemaakt.

Walgelijk

Dixie noemt het ‘walgelijk’ en moet zelfs overgeven. Ook Charli laat zien dat ze het eten niet lekker vindt en vraagt om een snack. Later zegt ze dat ze niet blij is dat ze nog geen 100 miljoen volgers heeft. Kijkers van de video vinden het gedrag van Charli niet kunnen en noemen haar ‘verwend’.

Hieronder kun je de video bekijken (in het Engels):

Charli d’Amelio is de bekendste TikTokker ter wereld. Met haar dansjes ging ze in een jaar van 1 miljoen volgers, naar bijna 100 miljoen volgers. Maar die mijlpaal lijkt nu steeds verder weg. Door de YouTube-video hebben al meer dan een miljoen mensen haar ontvolgd.

Wat vind jij daarvan? Wanneer ontvolg jij mensen op sociale media?

Charli is erg verdrietig over al het gedoe. Ze laat op Insta weten dat ze veel haat-berichten en zelfs doodsbedreigingen heeft gekregen.

Charli en Dixie zeggen dat het om een misverstand gaat en dat de kok wist dat ze zo op het eten zouden reageren.

YouTubers en andere TikTokkers steunen de zussen. En inmiddels krijgt Charli ook weer meer volgers.

Bron: NOS Jeugdjournaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here