Tips om je woonkamer op te fleuren

0
272

Als je al een tijdje in hetzelfde huis woont kan je woonkamer na verloop van tijd gaan vervelen. Alles blijft constant hetzelfde en soms is het nodig om het een en ander te veranderen en te vernieuwen. Maar wat is dan leuk en trendy? Hier een paar tips.

Nieuwe accessoires

Een goede optie is om kleine accessoires te vervangen. Denk hierbij aan nieuwe kussen voor op je bank of een nieuwe bijzettafel. Soms kunnen bloemen of planten een ruimte helemaal opfleuren. Dit is ook een leuke optie als je wat minder geld hebt, planten of bloemen zijn vaak minder duur als nieuwe kussen of een bijzettafeltje. Als je weinig onderhoud wilt hebben aan je bloemen kan je droogbloemen bestellen. Dit zijn uitgedroogde bloemen die geen water nodig hebben. Handig als je niet even regelmatig bent met water geven.

Verf een muur

Wat ook leuk kan zijn is een compleet nieuwe kleur aan je muur. Als je voorheen een zwarte of donkere kleur had, kan het leuk zijn om deze te veranderen naar een lichte kleur. Lichte kleuren zijn namelijk helemaal in. Zo creëer je een hele andere dimensie in je woonkamer zonder er heel veel voor te doen. Een muur schilderen is wel even een werkje maar als je dat eenmaal hebt gedaan heb je er geen omkijken meer naar. Overigens een pot verf hoeft ook niet duur te zijn. Budgetproof en trendy, wat wil een mens nog meer.

Verplaats meubels

Een compleet andere indeling van je woonkamer kan ook een goede optie zijn. Als je de kans hebt om de bank te verwisselen met stoelen kan dat heel leuk zijn. Stel je zit liever in een stoel voor de televisie kan je deze verplaatsen. Als eerst de bank voor de tv stond kun je deze verschuiven en daar een luie stoel plaatsen. Zo zit je én comfortabeler én heb je een twist aan je woonkamer gegeven. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here