‘Troost volgt Van Geel op als technisch directeur bij Feyenoord’

0
387

Bij de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur is Feyenoord uitgekomen bij iemand uit eigen gelederen: Sjaak Troost stopt als commissaris en wordt in ieder geval voor een jaar de opvolger van de vertrekkende Martin van Geel. Dat meldt vandaag het Algemeen Dagblad.

Eind maart kondigde Van Geel zijn vertrek aan in Rotterdam. Sindsdien is Feyenoord op zoek naar een opvolger, maar de ene na de andere kandidaat liet weten geen interesse te hebben. Met de aanstelling van Troost als interim heeft de club, die een tamelijk kleurloos seizoen achter de rug heeft, zich extra tijd verschaft om alsnog een geschikte technisch directeur voor de langere termijn te vinden.

De 59-jarige Troost, die tussen 1977 en 1992 329 competitiewedstrijden voor Feyenoord speelde en vier interlands op zijn naam heeft staan, is de komende zomer – en normaal gesproken ook in de winterperiode – verantwoordelijk voor de in -en uitgaande transfers.

Hij zal daarom tijdelijk terugtreden uit de raad van commissarissen, het controlerend orgaan van de club waarin hij sinds januari 2018 zitting heeft.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here