Uitkijken naar het EK dankzij een leuke poule

0
704

Dit jaar is er weer het EK voetbal waar we naar kunnen uitkijken. Maak het nog spannender en leuker door een leuke poule te organiseren. De winnaar krijgt een toffe prijs! 

EK poule, hoe werkt het? 

Het EK wat spannender maken kan gemakkelijk door een EK poule aan te maken. Dit is een wedstrijd waarbij je probeert om de uitslagen van alle EK wedstrijden te voorspellen. Je speelt tegen andere kandidaten en degene die op het einde van het EK de meeste punten wist te scoren, is de winnaar! Hij of zij krijgt een leuke prijs, maar ook degenen die op de tweede en de derde plaats zijn geƫindigd blijven niet met lege handen achter. Gewoon registreren en de poule aanmaken is alles wat je moet doen.

Vrienden verslaan

Een beetje gezonde competitie binnen jouw vriendenkring kan nooit kwaad. Daarom kan je ook een EK poule onder vrienden organiseren. Je maakt hem heel eenvoudig aan, nodigt je vrienden uit en je kan beginnen met voorspellen. Volg de tips over het EK en de voorspellingen over welk land dit toernooi zal winnen en wie weet versla jij je vrienden wel allemaal! Heel leuk om er ook vrienden bij te betrekken die minder interesse hebben in voetbal. Zo wordt hun plezier voor voetbal misschien toch nog aangewakkerd.

Waar een poule aanmaken? 

De befaamde EK poule aanmaken kan je doen op onder andere de website intikkertje.nl. Het leuke is dat het helemaal gratis is en je dus niet hoeft te betalen om leuke prijzen te kunnen winnen. Je vindt er allerlei info terug zoals het speelschema van het EK, wanneer Nederland speelt en tegen welk land, welke prijzen je kan winnen en allerlei leuke artikelen die met voetbal te maken hebben. Haast je dus en begin snel met het aanmaken van deze leuke poule!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here