Waarom een laptop huren in plaats van kopen?

0
353

Studenten hebben het vaak niet breed. Met een lening, die je uiteindelijk nog moet terugbetalen, kun je vaak net de huur en boodschappen betalen. Daarnaast is een bijbaan naast je voltijdstudie niet altijd mogelijk. Toch wordt er van studenten verwacht dat ze over goed werkende apparatuur beschikken om hun huiswerk op te maken en notities te maken tijdens college. Door een laptop aan te schaffen ben je vaak in één klap een grote som geld kwijt. Een andere optie is het huren van je pc of laptop!

Voordelig

Bij StudiePC hebben ze altijd een PC te huur voor studenten. Door de krappe beurs van studenten, hebben ze vaak niet veel te besteden. StudiePC heeft daarom al goed werkende laptops te huur vanaf slechts €15,- per maand. Deze laptops zijn geschikt om de standaard dingen mee te doen, zoals internetten en emailen. Daarnaast kun je zelf de gewenste software installeren die je voor de studie nodig hebt. Als je slechts een korte periode een laptop nodig hebt, ben je dus veel voordeliger uit als je een laptop huurt in plaats van koopt.

Snelle service

Stel de laptop crasht of loopt onverhoopt schade op. Dit kun je natuurlijk nooit gebruiken wanneer je hard aan de studie moet. Bij de prijs zit een verzekering tegen schade en diefstal inbegrepen. Wanneer je een laptop huurt ben je dus altijd verzekerd van snelle service. Bij laptopstoringen, diefstal of andere schade aan de laptop bestaat er de mogelijkheid om binnen één werkdag een vervangende laptop geleverd te krijgen. Zo loop je geen studieachterstand op. Deze schade of storing meld je gemakkelijk via een online formulier, of via telefonisch contact met de klantenservice van StudiePC. 

Gemakkelijk

De eerder genoemde voordelen van een tablet of laptop huren laat al zien hoe gemakkelijk het is. Je kiest simpelweg de gewenste laptop uit en selecteert eventuele extra’s die je nodig hebt. De eerste betaling wordt voldaan via iDeal en houdt de eerste maand huur en de borg in. Deze borg krijg je na het opzeggen van de huur, mits de laptop in goede staat wordt ingeleverd, weer terug. Binnen vijf werkdagen kun jij al gebruik gaan maken van je gehuurde laptop. Schade en storingen meldt je gemakkelijk online. Ideaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here