Waarom Electric Karting de next level kart-experience is

0
260

Ben jij op zoek naar een spannende en uitdagende groepsactiviteit? Met de gloednieuwe elektrische karts van Tomkart kan jij jezelf echt uitdagen! Ga samen met vrienden en familie karten in hypermoderne elektrische karts of beleef samen een VR Experience! 

Fair play  

Elektrische karts zijn aan een opmars bezig. Het voordeel van elektrische karts is dat deze hypermoderne wagens op afstand volledig te monitoren zijn. De kartmeesters kunnen daardoor inzien wanneer de karts slecht presteren. Zo kunnen ze deze van tevoren repareren of vervangen, waardoor elke race eerlijk verloopt. Zo zorgen de meesters ervoor dat elke wagen even goed werkt en dat jij en al jouw vrienden evenveel kans maken op een recordtijd!
 

Next level 

Met deze razendsnelle karts van Kobalt in Zwolle kunnen jullie elkaar, op een gloednieuwe indoor kartbaan, pas echt uitdagen. Alle Tomkart karts beginnen namelijk met een basissnelheid. Hoe beter jij dus presteert, hoe sneller jouw kart gaat rijden! Wanneer jij de ronde bijvoorbeeld in een snelle tijd aflegt, kan je de volgende ronde nog sneller van start gaan. Al jouw prestaties worden opgeslagen, zodat je de volgende keer weer op hetzelfde snelheidsniveau kunt beginnen. Zo kun je samen met jouw vrienden ontdekken wie de beste coureur is! 

Razendsnel & superstil 

Deze toffe karts hebben nog een paar andere voordelen. Binnenkort is het voor elke elektrisch karter van karting zwolle mogelijk om met een account jouw rondetijden in te zien. Daarmee kun je jouw prestaties makkelijk unlocken en jezelf vergelijken met alle andere karters. En doordat alle karts volledig elektrisch zijn, beschik je over een krachtige kart zonder lawaai. In deze indoor kartbaan neem je een stap in de toekomst!

Avonturen in Virtual Reality

Na afloop van de race kunnen jullie samen een free-roam Virtual Reality Experience beleven. Wanneer je bijvoorbeeld een arrangement boekt, hoef je geen keuze te maken tussen VR en karten en kunnen jullie beide doen! Hierbij hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen uit één van de vijf verschillende experiences en stap je – voorzien van een headset – samen de wereld van Virtual Reality in. Jaag op zombies en andere wezens in The Hallow of ga op zoek naar De Mol in het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland. 

Wie is De Mol?

Tijdens de VR Experience – De Mol speel jij met jouw vrienden eerst een aantal opdrachten, waarbij jullie geld kunnen verdienen met het winnen van de spellen. Maar let op, want iemand van jullie is De Mol en probeert ongemerkt het spel te saboteren. Door goed samen te werken, kunnen jullie de verrader ontmaskeren en zo het spel winnen. Wie de minste informatie heeft over De Mol, valt af. Lukt het jouw groep om op tijd de verrader te ontdekken? Deze experience zit vol spannende opdrachten en is een hele gave ervaring waar jullie nog lang over zullen napraten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here