Wat kan je met een Nintendo eshop card?

0
358

Tegenwoordig, en zeker in deze tijden, gaan steeds meer dingen online. Of het nu de les is van je dochter of zoon die online wordt gegeven door de leraar of een werk meeting. Uitstapjes voor je familie kan je ook online regelen. Omdat alles op dit moment nog op afstand moet zijn verjaardagsfeestjes even geen optie. Een cadeau dat je online kan kopen en geven is dan ook een leuke verrassing voor de jarig. In deze blog gaan we het hebben over wat een nintendo eshop card is en wat jij ermee kan?

Een Nintendo eshop card is een kaart waar een bepaald bedrag op staat van tussen de 15 en 50 euro waarmee jij aankopen kan doen in de online Nintendo shop. Zo een kaart is handig omdat je het in kan zetten wanneer je wilt en niet meteen het hele bedrag dat op de kaart staat in een keer op hoeft te maken.

Met de Nintendo eshop card kunnen er spelletjes gekocht worden voor alle Nintendo producten. Bedenk hierbij aan de Nintendo switch of de Wii of de Nintendo 3DS. Het is ook mogelijk het bedrag dat op de kaart staat in te wisselen voor games waarbij Season passes gevraagd worden. Dit kan bijvoorbeeld bij Fortnite, bij dit spelletjes is de game gratis maar de producten en extra’s in het spel moet je kopen met of direct geld of een tegoed dat op een Nintendo eshop card staat.

Wanneer een Nintendo eshop card aangeschaft krijg je zowel een email als direct een digitale code op je scherm te zien. Zo kan je meteen aan de slag en hoef je niet lang te wachten. Mocht je de code niet direct willen gebruiken dan kan je deze ook altijd terug vinden in je persoonlijke startselect-account.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here