Wil jij een cursus Cambridge Engels gaan volgen?

0
388

Ben je van plan een cursus Cambridge Engels te gaan volgen? Omdat jij je wilt voorbereiden op je Cambridge examen, in het buitenland gaat werken en hier een Cambridge certificaat voor nodig hebt of omdat jij je Engels wilt verbeteren? Dat kan bij Babel.

Hoe werkt Babel?

Bij Babel zijn er verschillende cursussen Cambridge Engels mogelijk. Weet je niet wat je exacte niveau is, dan kun je een test doen op hun website om er achter te komen wat jouw niveau is, zodat je de Cambridge Engels cursus op het juiste niveau start. Er zijn vier verschillende niveaus te vinden binnen deze cursus namelijk Cambridge Preliminary, First, Advanced en Proficiency. 

De verschillende niveaus

De Preliminary cursus kun je volgen als je Engels spreekt op A2+ niveau. In de cursus werk je vervolgens toe naar niveau B1+. Hierna volgt Cambridge First, waar je toewerkt naar niveau B2. Cambridge Advanced is ideaal wanneer jij je spreek- en schrijfvaardigheid wilt verbeteren, maar al wel een gevorderd niveau Engels hebt. In deze cursus werk je toe naar niveau C1, daarnaast kun je deze cursus ook volgen wanneer jij je wilt voorbereiden op het Cambridge Advanced Examen. Bij het Proficiency niveau leer je de taal op het allerhoogste niveau. Het examen dat hier bij hoort laat zien dat jij Engels op een zeer hoog niveau beheerst. Het certificaat wordt dan ook wereldwijd erkend. 

Liever een academische cursus?

Babel biedt ook academische cursussen aan, die speciaal zijn ontwikkeld voor studenten. Deze cursussen zorgen ervoor dat jij efficiënter en makkelijker kunt studeren. Tijdens het volgens van één van deze cursussen word je geholpen met het schrijven van essays, scripties en andere teksten en wordt de juist vocabulaire behandeld evenals de grammaticale kennis. Deze cursussen worden in de vorm van een workshop gegeven en eerstejaars studenten van de Universiteit Utrecht kunnen hiervoor hun Skills Lab-voucher gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here