Zit je in een moeilijke periode? Praat met een psycholoog op afstand!

0
462

Iedereen gaat wel eens door een moeilijke periode en voor sommigen kan het helpen om er met iemand over te praten. 

Kleine stap naar een psycholoog 

Of je nu een relatiebreuk te verwerken krijgt of te kampen hebt met gezondheidsproblemen, een beroep doen op een psycholoog kan in alle situaties. Vroeger was er een enorme wachtlijst voor psychologen en daardoor konden mensen vaak niet geholpen worden. Voor sommige mensen was de stap te groot om face to face met een psycholoog te praten. Op afstand praten met een psycholoog verkleint de stap naar het effectief zoeken van hulp voor jouw probleem. Mensen voelen zich vaak comfortabeler wanneer ze online met een professioneel iemand kunnen praten. Mogelijkheden genoeg dankzij de huidige technologieën: Skype, facetime of mail! 

Burnout, Man, Gezicht, Pesten, Stress, Schande, Pijlen

Starten met een kennismakingsgesprek 

Praten met een psycholoog, het vraagt toch wel wat vertrouwen en een goede klik om de gesprekken comfortabel te kunnen voeren. Wanneer je voor het eerst gaat praten met een psycholoog, weet je niet of de klik er is en of je je comfortabel voelt bij die persoon. Daarom kan je altijd eerst starten met een kennismakingsgesprek. Dit is volledig gratis en zo kan je na het gesprek evalueren hoe je je voelt bij deze persoon. Je kan daarna kiezen of je wenst verder te gaan met deze psycholoog of dat je toch graag met iemand anders de sessies verder zet.

Arts, Patiënt, Overleg, Discussie, Psychiater

Voordelen van een psycholoog op afstand

De voordelen die psycholoogopafstand.nl biedt, zorgen ervoor dat steeds meer mensen op deze manier beroep doen op een professional. De werking is betrouwbaar en het fijne eraan is dat er geen wachtlijsten zijn. Als je hulp nodig hebt van een professional kan je meestal vrij snel aan de slag met jouw eerste sessie. De psychologen zijn bovendien bekwaam en ook nog eens zeer gepassioneerd. Zowel lichte als zwaardere klachten kunnen behandeld worden en je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. Waar je ook bent, praten met een psycholoog op afstand kan overal ter wereld! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here