Zo krijg jij een killerbody voor de zomer van 2020!

0
898
Zo krijg jij een killerbody voor de zomer van 2020!

Inmiddels zitten we al een aantal weken in het nieuwe jaar. Elk jaar nemen we ons weer voor om gezonder te gaan eten en wat kilo’s kwijt te raken. Sommige die gaan er helemaal voor en sommige zijn al afgehaakt. Met deze tips gaat het ook jou lukken om voor de zomer van 2020 een ‘summerbody’ te hebben en dat je kan schitteren op de Nederlandse en buitenlandse stranden!

Tip 1: Gymtime!

Bij een gezonde levensstijl hoort ook regelmatig bewegen. Dit kun je doen door zelf hard te lopen of naar de sportschool te gaan. Ik kan me voorstellen dat als je nog nooit in een sportschool bent geweest, dat dit best intimiderend kan zijn. Maar onthoud wel; iedereen in de sportschool is daar om aan zichzelf te werken en niet om jou te beoordelen! Mocht je de stap niet alleen durven maken, kun je samen met een vriend of vriendin gaan. Wat je ook nog zou kunnen overwegen in een personal trainer. Een personal trainer kan jou de handvaten geven om je zelfverzekerd in de gym te voelen en maakt daarnaast ook een passend trainingsschema voor je.

Tip 2: Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn

Een argument dat veel gebruikt wordt om niet gezond te gaan eten, is dat het vaak ingewikkeld is. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn, in een handomdraai kun je een gezond gerecht op tafel krijgen. Wok een groente mix met een kruidenmix in een wok-pan en doe daar vervolgens een stukje kip bij en daar staat je gezonde avondmaaltijd. Voor ontbijt en lunch zou je kunnen denken aan een bakje kwark of rijst- of maiswafels met kipfilet. Daarnaast staat het internet vol met gezonde en snelle recepten!

Tip 3: laat je niet gek maken

Op het moment dat je besluit een gezonde levensstijl aan te nemen, betekend dit niet dat je nooit meer iets lekkers kunt eten. Houd in je achterhoofd waarom je dit doet en geef je er zo nu en dan ook maar eens aan toe, maar sla hier niet in door!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here