Zo lease je zo voordelig mogelijk een auto als ondernemer

0
319

Een auto leasen als ondernemer is niet altijd even voordelig. Wij begrijpen dat je graag in een nieuwe auto rondrijdt om een professionele uitstraling te hebben. Leasen kan de ideale optie hiervoor zijn, maar als ondernemer zijn er een aantal haken en ogen waar je rekening mee moet houden als je kiest voor operational lease. Als ondernemer is het dan ook vele malen voordeliger en interessanter om een auto via financial lease te leasen. Wij vertellen je er alles over in dit artikel!

Waarom financial lease kiezen?

Financial lease als ondernemer biedt vele voordelen. Ten eerste wordt de auto jouw bezit zodra je het contract tekent. Aan het eind van het contract als je de auto hebt afbetaald, blijft de auto ook van jou. Je sluit dus als het ware een hypotheek af op jouw auto. Ontzettend handig als je dit geld liever gebruikt voor andere zaken zoals nieuwe investeringen en innovaties! Omdat de auto direct op jouw naam komt te staan krijg je ook diverse belastingvoordelen als ondernemer. Een auto voor de zaak regelen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met financial lease. Met een volkswagen financial lease maak jij gegarandeerd indruk op klanten en rijd je in een prachtige auto die daadwerkelijk van jou is.

Hoe lease ik een auto?

Een auto leasen is makkelijker dan je denkt. Je neemt eenvoudig contact op met het leasebedrijf en het proces gaat vanzelf van start. Wel zul je bij financial lease zelf nog een verzekeringsmaatschappij moeten kiezen en je wegenbelasting moeten regelen. Op deze manier behoud je zelf de mogelijkheid om te kiezen in hoeverre je de auto wilt verzekeren.

Ben je benieuwd geworden naar financial lease? Bekijk direct wat de mogelijkheden zijn en wellicht rijd je volgende week al in een prachtige auto naar keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here