Zuid-Koreaanse voetbalclub door het stof na ‘sekspoppen’ op tribunes

0
356

Een beetje luchtigheid in onoverzichtelijke tijden, dat was het streven van FC Seoul. De Zuid-Koreaanse voetbalclub vulde zijn lege tribunes tegen Gwangju FC met mannequins in clubkleuren. Alleen leken die mannequins verdacht veel op sekspoppen.

Dat de mannequins vrijwel uitsluitend vrouwelijk waren en sommigen shirts aanhadden die wel erg bol stonden rondom de borst, voedde de speculatie dat het hier om levensechte sekspoppen ging. FC Seoul heeft inmiddels “oprechte spijt” betuigd voor de controverse, maar wast tevens de handen in onschuld.

Volgens de club heeft de fabrikant van de mannequins dan wel sekspoppen, een bedrijf genaamd Dalkom, herhaaldelijk verzekerd dat het niet om seksproducten ging. Blijkbaar leefde die angst dus ook bij FC Seoul, niet zo gek aangezien Dalkom ook sekspoppen in het assortiment heeft.

Waarom er dan toch vooral voluptueuze vrouwen op de tribunes zaten, is wellicht te verklaren door het feit dat Dalkom sommige van de ‘mannequins’ volgens FC Seoul al eens eerder aan een ander bedrijf had geleverd.

In Zuid-Korea voetbalt men sinds 8 mei weer, maar vanwege de coronapandemie zonder fans op de tribune. Clubs proberen het gemis van supporters op te vangen met grote spandoeken, foto’s van fans en dus poppen.

Bron: NOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here